Min varukorg
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
The Kindly logotype.

Sweet Dreams Box

Med vår Sweet Dreams box behöver du inte längre kämpa för att somna eller vakna upp trött. Ge din kropp den näring den behöver för en lugn och fridfull natt och upplev skillnaden i din sömnkvalitet, vakna upp mer återhämtad och avslappnad. Komplettera din kvällsrutin med vår Sweet Dreams Box och ge dig själv gåvan av en djupare och mer återhämtad sömn varje natt.
Boxen innehåller noggrant utvalda vitaminer och mineraler som är kända för sina sömnfrämjande egenskaper.

20% rabatt på din första box. Erbjudandet dras av automatiskt i kassan.

290 kr / månad
Beställ nu

4 veckors dosering

Avsluta din prenumeration när du vill

Köp nu, betala sen

I Sweet Dreams Box hittar du fyra kosttillskott som tillsammans är optimala för en återvilad och bättre sömn.

 

  • Magnesium är en mineral som bidrar till muskelavslappning som är viktig för insomning och för en djupare sömn. Magnesium har också en stödjande roll i dygnsrytmen genom att upprätthålla normala nivåer av GABA som främjar sömn och bidrar till avslappnande effekter i hjärnan. Det hjälper också att reglera kroppens stress-respons system och minskar stress och ångest, vilket är gynnsamt för en bättre sömn.
  • Ashwagandha är en adaptogen ört, vilket innebär att den hjälper kroppen att hantera stress. Örten är känd för sina lugnande egenskaper och främjar avslappning och bättre sömn. Ashwagandha hjälper kroppen att minska stress och ångest vilket kan vara fördelaktigt för personer som har svårt att somna på grund av stressrelaterade problem.
  • Zink är en mineral som hjälper till att reglera kroppens sömncykel och stödjer produktionen av melatonin som reglerar sömn och dygnsrytm. Zink har också anti-oxidativa och antiinflammatoriska effekter som kan bidra till att minska stress och inflammation som är fördelaktigt för en bättre sömn.
  • Vitamin D har visat sig ha en påverkan på sömnkvalitet och främjar ett balanserat humör. Låga nivåer av Vitamin D ger en försämrad sömnkvalitet, kortare sömntid och fler sömnstörningar. Vitaminer har också en betydelse för regleringen av kroppens dygnsrytm.
Boxen innehåller 4 veckors portionspåsar som en del av din dagliga hälsorutin. Riv av en portionspåse om dagen som är utformad för att vara enkel att komma ihåg varje dag.