Min varukorg
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
The Kindly logotype.

SENIORBOXEN 55+

Våra kroppar förändras kontinuerligt och när vi blir seniora är det ofta viktigt att komplettera med kosttillskott då kroppens förmåga att absorbera näringsämnen minskar. Det finns också ett ökat näringsbehov av exempelvis D-vitamin som är svårare att tas upp från solljus och svårare att omvandlas av njurarna. Det finns även en högre risk för kroniska sjukdomar där kalcium och omega-3 fettsyror kan hjälpa till att förebygga och hantera dessa tillstånd.

Lägg till koden SENIOR50 i kassan och få 50% rabatt på din första box.

370 kr / månad
Beställ nu

4 veckors dosering

Avsluta din prenumeration när du vill

Köp nu, betala sen

I seniorboxen får du fem stycken kosttillskott rekommenderade för dig som är 55+ framtaget av vår nutrionist. Boxen innehåller en hel månadsförbrukning av följande kosttillskott:
  • Vitamin D3/K2: Viktiga för seniora personer då de stärker benhälsan genom att främja korrekt kalciumanvändning, vilket minskar risken för osteoporos och benbrott. D3 stärker även immunförsvaret och är viktigt för muskelhälsa, medan K2 bidrar till hjärthälsan genom att förhindra kalciumansamlingar i blodkärlen.
  • Kalcium: Viktigt för benhälsan, särskilt för att förebygga osteoporos. Seniora personer, särskilt kvinnor efter menopausen, har högre risk för benförtunning.
  • Omega-3: Kan stödja hjärthälsan, hjärnfunktionen och minska inflammation. Personer över 55+ kan ha nytta av omega-3-tillskott, särskilt de som inte får i sig tillräckligt med dessa fetter från sin kost.
  • Vitamin B-komplex: Seniora personer riskerar ofta B-vitaminbrist på grund av minskad förmåga att absorbera näringsämnen vilket kan leda till hälsoproblem som anemi, nervskador och kognitiv nedgång. B-komplex hjälper till med energiproduktion och ämnesomsättning, stödjer nervsystemet och hjärthälsan, är nödvändigt för produktionen av röda blodkroppar, och bidrar till cellhälsa.
  • Magnesium: Spelar en roll i över 300 enzymatiska reaktioner i kroppen och är viktigt för hjärt- och skeletthälsa. Seniora personer kan ha högre risk för magnesiumbrist.