Min varukorg
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
The Kindly logotype.

Glowy Skin Box - kosttillskott för dig som vill ha en strålande och hälsosam hy

Glowy Skin Box är den ultimata lösningen för dig som strävar efter en frisk hud med en hälsosam lyster. Dessa noggrant utvalda kosttillskott innehåller essentiella näringsämnen för att stödja och förbättra din hud inifrån och ut. Kosttillskotten skyddar din hy från fria radikaler, återfuktar och stärker hudens elasticitet, samt ger en jämnare hudton och ett lystergivande resultat. Innehåller 4 veckors dosering och förnyas var fjärde vecka så att du kan hålla en kontinuerlig hudvårdsrutin inifrån.

20% rabatt på din första box. Erbjudandet dras av automatiskt i kassan.

260 kr / månad
Beställ nu

4 veckors dosering

Avsluta din prenumeration när du vill

Köp nu, betala sen

I hudboxen hittar du 4 olika tillskott som bidrar till bättre hy.

Glowy Skin Box innehåller fyra kosttillskott som alla bidrar till en lystergivande och hälsosammare hy:

  • Kollagen: Främjar hudens elasticitet och spänst för en ungdomligare och mer strålande hud. Viktig för hudens regenerationsprocess av huden och hjälper till att binda vatten som hjälper till att återfukta huden och minska rynkor.
  • Vitamin C: Kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och främjar en jämnare hudton och lyster genom att stödja kollagenproduktionen. Minskar inflammation och kan minska hyperpigmentering och bidrar till en jämnare hudton.
  • Omega-3 vegan algolja: Minskar inflammation, förbättrar fuktbalansen och skyddar mot solskador för en sund och strålande hud. De essentiella fetterna hjälper huden att bevara sin naturliga fukt.
  • Zink: Kraftfull antioxidant som reglerar talgproduktionen, minskar inflammation och främjar läkning av huden för en klarare och friskare hud.
    Glowy Skin Box är en mångsidig sammansättning av kosttillskott som är skräddarsydda för att adressera olika hudproblem. Oavsett om du kämpar med akne, torrhet, ojämn hudton eller bara vill ge din hud extra lyster, är Glowy Skin Box det perfekta valet för att främja en strålande hud.

Boxen innehåller 4 veckors portionspåsar som en del av din dagliga hälsorutin. Riv av en portionspåse om dagen som är utformad för att vara enkel att komma ihåg att tas, oavsett om du är på väg till jobbet, gymmet, eller hemma vid frukostbordet. Boxen förnyas var fjärde vecka.