Min varukorg
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
Här var det tomt!

Kicka igång quizet. Det tar dig 5 min. Med hjälp av dina svar tar vi fram ett paket som passar dig

Gör Quizet
The Kindly logotype.

Energy Boost Box

Upptäck vår Energy Boost Box – din dagliga booster för förbättrad energi och uthållighet. Denna unikt sammansatta box är designad för att stödja ditt energibehov och öka din prestation, vare sig det är på gymmet, kontoret eller i vardagens utmaningar. Med vår Energy Boost Box tar du ett enkelt steg mot att förbättra din dagliga energinivå och övergripande hälsa. Varje ingrediens är noga utvald för att ge dig maximalt med naturlig energi och stödja ditt välmående på flera nivåer. Från att hjälpa till med stresshantering till att förbättra din fysiska och mentala prestanda, är denna box designad för att ge dig de näringsämnen du behöver för att må bra och prestera på topp varje dag.

Just nu 20% rabatt på din första box!

275 kr / månad
Beställ nu

4 veckors dosering

Avsluta din prenumeration när du vill

Köp nu, betala sen

I vår Energi Box hittar du en noggrant utvald kombination av 4 essentiella vitaminer och kraftfulla naturliga boosters:
  • Vitamin B3 (Niacin) hjälper kroppen att omvandla mat till energi som behövs för att driva kroppens funktioner och aktiviteter samt för att lindra stress.
  • Vitamin B5 (Pantotensyra) är viktigt för att bryta ner fetter, proteiner och kolhydrater, vilket främjar en stabil energitillförsel och stödjer viktiga metaboliska processer och stressrelaterade hormoner i binjurarna.
  • Booster innehåller Gurkmeja, Ingefära, Svartpeppar, C-vitamin och Rödbetspulver, vilka tillsammans förbättrar energiproduktionen i cellerna, förbättrar blodflödet och ökar syreupptaget i musklerna som förbättrar uthållighet och energinivåer.
  • Grönt te-extrakt är känt för sina många hälsofördelar, inklusive dess förmåga att kunna öka energinivåerna. Detta beror på flera aktiva ingredienser som finns i grönt te, särskilt koffein och en typ av antioxidant kallad katekin. Koffein ökar vakenhet och minskar känslan av trötthet och fungerar genom att blockera adenosin, en neurotransmittor som främjar sömn och avslappning, vilket leder till att du känner dig mer alert och energisk. EGCG och andra katekiner kan bidra till förbättrad metabolism och ökad fettförbränning, vilket ger kroppen mer användbar energi.

Boxen innehåller 4 veckors portionspåsar som en del av din dagliga hälsorutin. Riv av en portionspåse om dagen som är utformad för att vara enkel att komma ihåg varje dag.